خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
پاورپوینت مرمت عمارت خسروآباد سنندج | پروژه مرمت عمارت خسروآباد سنندج
پاورپوینت مرمت عمارت خسروآباد سنندج | تصاویر پاورپوینت مرمت عمارت خسروآباد سنندج ضمیمه گردیده !
پیشینه وقدمت تاریخی منطقه
تاریخچه شهر سنندج از بدو انتخاب به مرکزیت کردستان در عهد صفویه
جمعیت و نیروی انسانی
صنایع دستی
مشخصاتعمومی
شناخت بنا
عمارت خسروآباد
تاریخچه:
تزئینات:
وجه تسمیه:
سیرکولاسیون بنا
بخشهای مختلف عبارتند از:
موقعیت فعلی بنا و حریم آن:
مشخصات پلاک ثبتی اثر
مالکیت بنا :
موقعیت بنا :
قصر خسرویه
نمای جنوبی :
نمای جنوبی :
نمای غربی :
نمای شمالی :
مقطع a-a
الحاقات:
ساختار شناسی بنا
ساختار شناسی بنا
پی و نحوه انتقال نیرو :
ستون :
دیوار :
اجزا و قسمتهای تشکیل دهنده قوس
پله
تیپولوژی در و پنجره:
تزئینات:
هنر گچبری دوره قاجاریه :
تاریخچه پاورپوینت مرمت عمارت خسروآباد سنندج :
عمارت خسروآباد در غرب شهرستان سنندج واقع درخیابان بلوار شبلی (خسروآباد سابق) قرار گرفته و یکی از باارزش ترین آثار معماری استان کردستان محسوب می گردد. مساحت تقریبی بنا ۶۰۰۰ مترمربع و مساحت کل مجموعه (همراه با چهارباغ) در حدود ۲۰۰۰۰ مترمربع است. تاریخ بنای اولیه عمارت و باغ بطور دقیق مشخص نیست و لیکن پاره ای منابع تاریخی زمان ساخت اولیه آنرا به زمان خسروخان اول اردلان (همزمان با حکومت کریم خان زند) می دانند که در سال ۱۲۲۳ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان حکمران مقتدر کردستان برای فرزندش (خسروخان ناکام) بخشهایی از جمله عمارت سردر را به آن اضافه نمود. مجموعه عمارت و باغ خسروآباد علاوه بر دو بخش اصلی (قصر سلطنتی با ورودی ستوندار در بخش غربی و ساختمان شرقی با غلام گردشها و ایوان ستوندار مشرف بر صحن عمارت و فضای بیرونی بنا) دارای فضاهای دیگری همچون حمام، اتاق قاپچیان و خدمتکاران است.
پیشینه وقدمت تاریخی منطقه
قدمت تاریخی کردستان
کردستان سرزمینی باستانی با کوههای بلند،جلگه های حاصلخیز، گذرگاههای صعب العبور و دره هایی با روخانه هایی در اعماق است, که زمستانهای سرد و تابستانهای معتدل دارد وجایگاه مردمی پرتکاپو که از سپیده دم تاریخ با امواج مهاجرت اقوام ”هند وایرانی“ در سلسله جبال زاگرس مأوا گرفتند, با بومیان درآمیختند وماندگار شدند, آنجا که هر چند یادمان اقوام کهن برتن خسته از برف وباران صخرههایش حک شده تاریخش به حدس وگمان درآمیخته و تنها ریشه هند وایرانی ساکنانش معین است واینکه در کوهستانهای بالای جلگه بین النهرین سکنی داشته وبا جلگه نشینان در ستیز بوده اند.
گزنفون سردار باستانی، آنگاه که جنگجویان خسته را ازاین سرزمین عبور می داد از آنان بانام (کردوخ)یاد کرد وبا آنهادر میان کوهستانهای صعب العبور به جنگ وگریز پرداخت, او دلاوری و بی باکی ایشان را که با کمانهای بلند جنگیدند ستود و نامشان را به تاریخ سپرد. عدم نظم و تداوم در بررسیهای تاریخ باستان اظهار نظر در مورد اصل ونژاد کردها را با مشکلات زیادی روبرو کرده ولی طبق تحقیقات باستانشناسان مردم کرد هم ازحیث مکان،هم ازحیث زمان و حوادث تاریخی جزء قوم ماد بوده وهیچ مدرک وسند استواری مبنی برجدایی اینها ازیکدیگر وجود ندارد.
پروژه های معماری مرمت عمارت خسروآباد سنندج
قدیمیترین اشاره ای که درتاریخ به نیاکان مردم کرد شده قیام مادها در سال ۶۱۲پیش از میلاد به رهبری هوخشتره پادشاه ایشان و تسخیر نینوا پایتخت آشور است که به انقراض سلطنت آشوریان وتشکیل حکومت مادها منجر شد. دومین گزارش مستند ،اشاره گزنفون مورخ و سردار مشهور یونانی در کتاب مشهورخود به نام (بازگشت ده هزار یونانی)در سال۴۰۰-۴۰۱پیش ازمیلاد است که به کردها یا کردوخها در نواحی فعلی خاک کردستان تا دریای سیاه اشاره دارد که چیزی جز اجداد مسلم کردهای امروزی نبوده اند درتاریخ پیش ازاسلام تا قرن پنجم ه.ق از کردستان فعلی تنها درزمان سلطنت سلطان سنجر آخرین پادشاه سلجوقی به نام کردستانات یاد شده است که مرکزآن در بهار فعلی واقع در شمال غربی همدان قرارداشته ودر زمان حمله مغول صدمات بسیار سنگینی دیده و بعدها به امرسلطان محمد خدابنده(الجایتو) قصبه ای بنام سلطان آباد چمچمال واقع در منطقه بیستون بعنوان مرکز اداری و سیاسی کردستان دایر شد و قریب به یک ونیم قرن این وضع ادامه داشته تا اینکه در سال ۷۴۴ ه.ق مقر حکومت کردستان به قلعه حسن آباد واقع در۶ کیلو متری جنوب شهر فعلی سنندج منتقل گردید.
5,000 تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.