خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
رساله طراحی هتل ۴ ستاره | مطالعات طراحی هتل ۴ ستاره
فهرست : رساله طراحی هتل ۴ ستاره
فصل اول : جهانگردی و صنعت توریسم
۱-۱- مفهوم جهانگردی
۱-۱-۱- قطع نامه سازمان ملل متحد راجع به جهانگرد
۲-۱- اهمیت جهانگردی در سطح جهان
۳-۱- اهداف توسعه صنعت جهانگردی در ایران
۴-۱- استراتژی بخش جهانگردی
۵-۱- سیاستهای کلی
۶-۱- سیاستهای اجرایی
۷-۱- شیوه های جذب جهانگردان خارجی به ایران
۸-۱- جایگاه و اهمیت جهانگردی در ابعاد داخلی و خارجی آن
۹-۱- تاریخچه جهانگردی در ایران
۱-۹-۱- پیدایش و روند توسعه جهانگردی در ایران
۲-۹-۱- نگاهی به وضعیت توریسم در ایران
۳-۹-۱- وضعیت توریسم داخلی ( ایرانگردی ) در ایران
۱۰-۱- مشکلات فعلی صنعت توریسم در ایران
۱۱-۱- آثار و تبعات توریسم بر سنت و فرهنگ بومی در ایران
۱۲-۱- ضرورت احیاء و توسعه قطبهای سیاحتی و زیارتی
۱۳-۱- ایرانگردی و محیط زیست
۱۴-۱- تسهیلات جهانگردی
۱۵-۱- سیر و سیاحت و جاذبه های گردشگری در ایران
۱۶-۱- مکانهای جلب جهانگرد
۱۷-۱- پیوند جغرافیا با فعالیتهای توریست
۱۸-۱- ابعاد اقتصادی توریسم
۱۹-۱- عوامل مؤثر در توسعه توریسم
فصل دوم : سیر تحول و شناخت هتل
۱-۲- اقامتگاهها در اوایل و ماقبل اسلام
۲-۲- اقامتگاهها بعد از اسلام
۳-۲- اقامتگاهها در دوران اعراب مسلمان
۴-۲- اقامتگاهها در عصر تیموریان
۵-۲- کاروانسراهای ایران
۱-۵-۲- معماری انواع کاروانسراها
۲-۵-۲- هتل در عصر پهلوی
۶-۲- تعاریف مرسوم از مراکز اقامتی و پذیرایی
۱-۶-۲- هتل
۲-۶-۲- متل
۳-۶-۲- میهمانسرا
۴-۶-۲- مهمانپذیر
۵-۶-۲- هتل پانسیون
۶-۶-۲- زائرسرا یا خانه زواری
۷-۶-۲- مراکز جهانگردی
۸-۶-۲- نوتل
۹-۶-۲- خانه ییلاقی
فصل سوم : انواع هتل و بررسی ضوابط
۱-۳- هتل داری
۲-۳- انواع هتل ها
۱-۲-۳- دسته بندی هتلها از نظر تعداد واحدهای اقامتی
۲-۲-۳- دسته بندی هتل ها از نظر کیفیت و طرح
۳-۲-۳- دسته بندی هتل ها از لحاظ نوع فعالیت
۱-۳-۲-۳- هتل های مرکز شهر
۲-۳-۲-۳- هتل های اطراف شهر
۳-۳-۲-۳- هتل های تفریحی
۳-۳- هتل های مجامع
۴-۳- هتل های اقامتی
۵-۳- قوانین و ضوابط سازمان ایرانگردی و جهانگردی
فصل چهارم : معرفی فضاهای کالبدی هتل
۱-۴- ایدئوگرامهای اولیه در طراحی
۱-۱-۴- تیپ بندی هتل ها
۲-۱-۴- خواسته های مورد نیاز در طراحی هتل
۳-۱-۴- تجزیه و تحلیل فضاها
۴-۱-۴- اصول طراحی سایت
۲-۴- برآورد و برنامه ریزی بر اساس هزینه ها
۱-۲-۴- انواع نیازها و عملکردها
۲-۲-۴- ارزیابی ابتدایی فضاها
۳-۲-۴- نیازهای تخصصی هتل ها
۳-۴- معرفی فضاهای مختلف هتل جهت اتودهای اولیه
۱-۳-۴- لابی
۲-۳-۴- سیرکولاسیون فضاهای سرو غذا
۳-۳-۴- فضاهای تفریحی
۴-۳-۴- فضای اداری
۱-۴-۳-۴- قسمت کارکنان
۵-۳-۴- فضاهای پشتیبانی و خدمات
۶-۳-۴- اتاق های میهمان و سوئیت ها
۱-۶-۳-۴- طراحی اتاق میهمان
۲-۶-۳-۴- مفهوم ترکیب اتاقهای میهمان
۳-۶-۳-۴- شکل معماری
۴-۶-۳-۴- تجهیزات طبقات اتاق میمان
۵-۶-۳-۴- ماگزیمم فضای طبقات اتاق میهمان
۶-۶-۳-۴- انواع پلانهای طبقات اتاق میهمان
۴-۴- فضاهای عمومی
۱-۴-۴- طراحی فضاهای عمومی
۲-۴-۴- ورودی های هتل
۱-۲-۴-۴- امکانات لازمه برای ورودی های هتل
۳-۴-۴- لابی
۴-۴-۴- رستوران هتل
۵-۴-۴- چایخانه
۱-۵-۴-۴- فضاهای لازم چایخانه سنتی
۶-۴-۴- آسانسورها
۷-۴-۴- راهروها
۸-۴-۴- بخش پذیرش
۹-۴-۴- فضاهای کاربردی و چند منظوره در هتل ها
۱-۹-۴-۴- ویژگیهای یک فضای چند منظوره
۲-۹-۴-۴- فرآیند طراحی در فضاهای چند منظوره
۱۰-۴-۴- فضاهای تفریحی- ورزشی
۵-۴- فضاهای خدمات و پشتیبانی
۱-۵-۴- بخش تهیه مواد غذایی و فضاهای انبار
فصل پنجم : بررسی و معرفی چند نمونه هتل
۱-۵- نمونه هتل های داخل کشور
۱-۱-۵- هتل آزادی تهران
۲-۱-۵- مرکز تجارت بین المللی تهران
۳-۱-۵- هتل بین المللی استقلال ( هیلتون سابق )
۲-۵- نمونه هتلهای خارج کشور
۱-۲-۵- هتل هیلتون
۲-۲-۵- هتل شاهزاده آتسو
۳-۲-۵- هتل میرامار
۴-۲-۵- هتل کازینو کاپتشین
فصل ششم: استان زنجان
فصل هفتم : تحلیل سایت
۱-۷ بررسی وضع موجود سایت
۱-۱-۷- شیب و توپوگرافی زمین
۲-۱-۷-مقاومت خاک
۳-۱-۷-پوشش گیاهی
۴-۱-۷-بررسی منابع آب
۵-۱-۷-خطر گسلش، زمین لرزه و موجهای توخته
۶-۱-۷-شکل و اندازه زمین
۷-۱-۷-ساخت و ساز موجود
۸-۱-۷-مالکیت اراضی
رساله طراحی هتل ۴ ستاره
۲-۷ تحلیل امکانات و محدودیتها
۱-۲-۷-امکانات و محدودیتهای دسترسی راهها
۲-۲-۷-امکانات و محدودیتهای دید و منظر
۳-۷ – اهداف پروژه
۴-۷ – اهمیت موقعیت سایت
فصل هشتم :معرفی طرح معماری و بر نامه فیزیکی آن و نقشه ها
فهرست منابع و مأخذ رساله طراحی هتل ۴ ستاره
30,000 تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.