قوانین استفاده
خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
توضیحات مختصر محصول
رساله هتل ۳ ستاره | مطالعات هتل ۳ ستاره
فهرست رساله هتل ۳ ستاره
رساله هتل ۳ ستاره + منابع + برگه تشکر و سربرگ
فهرست مطالب | |
چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ا |
پیشگفتار……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ب |
موضوع تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ب |
اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ب |
اهمیت تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ت |
محدوده تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ث |
روش تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ج |
فصل اول:جهانگردی وگردشگری | ۱ |
۱-۱- بررسی توریسم وگردشگری…………………………………………………………………………………………………………………………… | ۳ |
۱-۲-سازمان جهانی جهانگردی(WTO)…………………………………………………………………………………………………………………. | ۳ |
۱-۳-بررسی وضعیت گردشگری در ایران………………………………………………………………………………………………………………… | ۴ |
۱-۴-آثار اقتصادی صنعت گردشگری( توریسم)………………………………………………………………………………………………………… | ۵ |
۱-۴-۱-تاثیر در آمد ملی……………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۵ |
۱-۴-۲-انتقال ثروت و درآمد از مناطق اعزام کننده گردشگر به مناطق هدف…………………………………………………………………… | ۶ |
۱-۴-۳-پیدایش بازارهای تبعیضی……………………………………………………………………………………………………………………………. | ۶ |
۱-۴-۴-آثار توزیعی درآمد حاصل از جهانگردی در بین عوامل……………………………………………………………………………………. | ۶ |
۱-۴-۵-تغییر الگوی مصرف ناحیه میزبان………………………………………………………………………………………………………………….. | ۷ |
۱-۴-۶-فشاربر سطح قیمت های داخلی……………………………………………………………………………………………………………………. | ۷ |
۱-۴-۷-افزایش ارزش پول داخلی…………………………………………………………………………………………………………………………… | ۸ |
۱-۵-توریسم وتوسعه پایدار……………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۸ |
۱-۵-۱-ملاحضات زیست محیطی در توسعه پایدارگردشگری……………………………………………………………………………………… | ۹ |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱ |
فصل دوم: شناسایی محیط طرح |
۱۲ |
۲-۱-استان گیلان……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۱۳ |
۲-۱-۱-موقیعت جغرافیایی استان گیلان…………………………………………………………………………………………………… | ۱۳ |
۲-۱-۲- موقیعت جغرافیایی شهرستان رشت………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۴ |
۲-۱-۳-موقیعت جغرافیایی شهر رشت……………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۶ |
۲-۲-آب وهوای استان گیلان و شهر رشت……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۷ |
۲-۲-۱- درجه حرارت…………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۷ |
۲-۲-۲-رطوبت)………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۷ |
۲-۲-۳-جریان باد………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۱۸ |
۲-۲-۴-جهت وسرعت باد در شهر رشت…………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۸ |
۲-۲-۵-میزان بارندگی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۹ |
۲-۲-۶-نزولات جوی در فصل تابستان وزمستان………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۲۰ |
۲-۲-۷-تابش آفتاب………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۲۰ |
۲-۲-۸-عوامل اقلیمی وتاثیر آن در معماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۲۱ |
رساله هتل ۳ ستاره / فهرست مطالب | |
۲-۲-۹-کلیات………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۲۱ |
۲-۲-۱۰-عوامل اقلیمی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۲۱ |
۲-۲-۱۱-عوامل اجتماعی وفرهنگی ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۲۱ |
۲-۲-۱۲-نحوه تاثیر عوامل اقلیمی در تعیین جهت یک ساختمان ………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۲۲ |
۲-۳- ویژگی های معماری بومی مناطق معتدل و مرطوب ………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۲۳ |
۲-۳-۱-فرم ساختمان ها در رابطه با اقلیم معتدل………………………………………………………………………………. | ۲۳ |
۲-۳-۲- تابش آفتاب و حرارت دما………………………………………………………………….. | ۲۴ |
۲-۳-۳-تاثیر سایه بانها………………………………………………………………………………………………….. | ۲۴ |
۲-۳-۴-باد…………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۲۵ |
۲-۳-۵-عملکرد تهویه ونیاز به آن در ساختمان ………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۲۵ |
۲-۴-موقعیت پنجره وتاثیر آن در وضعیت تهویه طبیعی……………………………………………………………………………………………. | ۲۵ |
۲-۵-تاثیر محوطه ساختمان در کنترل جهت وسرعت باد……………………………………………………………………………………………………………………………… | ۲۷ |
۲-۵-۱-سرعت جریان هوای داخلی……………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۲۷ |
۲-۵-۲-تهویه مورد نیاز در اقلیم معتدل ومرطوب ………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۲۷ |
۲-۵-۳-بارندگی ورطوبت ……………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۲۹ |
۲-۵-۴-راههای نفوذ رطوبت به ساختمان۲-۵-۵ نفوذ آب باران۲-۵-۶ تعرق۲-۵-۷ عوامل موثر در تعرق / رساله هتل ۳ ستاره۲-۵-۸ طبقه بندی دیوار ها
۲-۵-۹ دیوار های سنگین نفوذ پذیر / رساله هتل ۳ ستاره ۲-۵-۱۰ دیوارهای توخالی با مصالح بنایی
|
۳۰ |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۳۱ |
فصل سوم: ضوابط واستانداردهای طراحی | ۳۲ |
۳-۱-هتل، تعریف وانواع آن…………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۳۳ |
۳-۱-۱-تعریف هتل……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۳۳ |
۳-۱-۲-درجه بندی هتل ها…………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۳۳ |
۳-۱-۳-سازمان هتل……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۳۴ |
۳-۱-۳-۱-تقسیمات جلوی هتل Front Office)) ………………………………………………………………………………………………….. | ۳۴ |
۳-۱-۳-۲-تقسیمات پشت هتل (Catring) …………………………………………………………………………………………………………….. | ۳۵ |
۳-۲-شناخت بخش های هتل، استانداردها و Layouts……………………………………………………………………………………………… | ۳۸ |
۳-۲-۱-ضوابط ساختمانی هتل های کشور………………………………………………………………………………………………………………… | ۳۸ |
۳-۲-۲-برنامه تخصیص بنا……………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۴۵ |
۳-۲-۳-بخش خصوصی(طبقه اتاق های خواب وسوئیت ها) ……………………………………………………………………………………….. | ۴۵ |
۳-۲-۳-۱-بخش اتاق های خواب……………………………………………………………………………………………………………………………. | ۴۵ |
۳-۲-۳-۲-پلان طبقه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۴۶ |
۳-۲-۳-۳-پلان طبقات………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۴۷ |
۳-۲-۳-۴-طرح اتاق های خواب…………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۵۱ |
۳-۲-۳-۵-سوئیت ها وانواع آن………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۵۶ |
۳-۲-۳-۶-پلان سوئیت ها……………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۵۷ |
۳-۲-۴-بخش عمومی…………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۵۸ |
۳-۲-۴-۱-چیدمان فضاهای عمومی…………………………………………………………………………………………………………………………. | ۵۸ |
۳-۲-۴-۲-دربهای ورودی ودسترسی از خارج به هتل…………………………………………………………………………………………………. | ۵۸ |
فهرست مطالب | |
۳-۲-۴-۳-دربها وسرسرای ورودی………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۵۸ |
۳-۲-۴-۴-لابی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۵۸ |
۳-۲-۴-۵-اهداف برنامه ریزی لابی…………………………………………………………………………………………………………………………. | ۵۹ |
۳-۲-۴-۶-فضای عرضه غذا ونوشیدنی…………………………………………………………………………………………………………………….. | ۶۱ |
۳-۲-۴-۷-فضاهای برگزاری مراسم وفعالیت ها(Function spase) ………………………………………………………………………….. | ۶۳ |
۳-۲-۵-بخش نیمه عمومی(دفاتر اداری)…………………………………………………………………………………………………………………… | ۶۳ |
۳-۲-۵-۱-پیشخوان ودفترلابی………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۶۵ |
۳-۲-۵-۲-دفترحسابداری………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۶۶ |
۳-۲-۵-۳-دفترمدیر اجرایی( Executive) ……………………………………………………………………………………………………………. | ۶۷ |
۳-۲-۶-بخش خدماتی-پشتیبانی(فضای دور ازدید) ……………………………………………………………………………………………………. | ۶۷ |
۳-۲-۶-۱-فضاهای آماده سازی غذا وانبارآذوقه………………………………………………………………………………………………………… | ۶۸ |
۳-۲-۶-۲-طراحی فضاهای آذوقه ونوشیدنی…………………………………………………………………………………………………………….. | ۶۹ |
۳-۲-۶-۳-فضای بارانداز،زباله وانبارعمومی……………………………………………………………………………………………………………… | ۷۰ |
۳-۲-۶-۴-نواحی وفضاهای مربوط به کارکنان………………………………………………………………………………………………………….. | ۷۲ |
۳-۲-۶-۵-مهندسی وتاسیسات مکانیکی…………………………………………………………………………………………………………………… | ۷۳ |
۳-۲-۶-۶-پارکینگ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۷۴ |
۳-۲-۷-دیاگرم های ارتباط بخش هاوجزءفضاهای هتل……………………………………………………………………………………………….. | ۷۵ |
۳-۲-۸-برنامه فیزیکی ولیست فضاهای هتل………………………………………………………………………………………………………………. | ۷۷ |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۷۹ |
فصل چهارم: بررسی نمونه ها | ۸۰ |
۴-۱-بررسی نمونه های داخلی………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۸۱ |
۴-۱-۱-هتل بین المللی تبریز………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۸۱ |
۴-۱-۲-هتل شایگان کیش…………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۸۳ |
۴-۱-۳-هتل لاله تهران………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۸۸ |
۴-۲-بررسی نمونه های خارجی………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۹۰ |
۴-۲-۱- هتل های پارک سیدنی……………………………………………………………………………………………………………………………… | ۹۰ |
۴-۲-۲-هتلHyatt Regwncy Atlantaآتلانتا………………………………رساله هتل ۳ ستاره ……………………… | ۹۲ |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۹۴ |
فصل پنجم:مبانی نظری طرح و طراحی | ۹۵ |
۵-۱-مبانی نظری طرح…………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۹۶ |
۵-۱-۱-مقدمه،جستاری در مفهوم یابی…………………………………………………………………………………………………………………….. | ۹۶ |
۵-۱-۲-روند شکل گیری ایده اصلی( کانسپت طراحی)………………………………………………………………………………………………. | ۹۸ |
۵-۲-طراحی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۰۰ |
۵-۲-۱-طراحی فضاهای داخلی………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۰۰ |
۵-۲-۱-۱-فضاهای عمومی……………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۰۱ |
۵-۲-۱-۲- فضاهای خارجی…………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۱۰۲ |
فهرست مطالب | |
۵-۳-۱- تاسیسات ساختمان……………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۰۲ |
۵-۳-۲- سیستم حرارت مرکزی……………………………………………………………………………………………………………………………… | ۱۰۳ |
۵-۳-۳-حرارت مرکزی تشعشعی……………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۰۴ |
۵-۱-۴- حرارت مرکزی با بخار……………………………………………………………………………………………………………………………… | ۱۰۴ |
۵-۳-۵- سیستم پیشنهادی………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۰۵ |
۵-۳-۶-تهویه مطبوع…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۰۵ |
۵-۴- کنترل وبرنامه ریزی سیستم ها…………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۰۶ |
۵-۴-۱- کنترل وبرنامه ریزی سیستم گرمایی……………………………………………………………………………………………………………… | ۱۰۶ |
۵-۴-۲- کنترل وبرنامه ریزی سیستم سرمایی……………………………………………………………………………………………………………… | ۱۰۹ |
۵-۴-۳- کنترل وبرنامه ریزی سیستم تهویه وتعویض هوا………………………………………………………………………………………………. | ۱۱۱ |
۵-۵- روشنایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۱ |
۵-۵-۱- سیستم ها وتجهیزات روشنایی…………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۲ |
۵-۵-۳-سیستم های کاهش میزان روشنایی……………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۲ |
۵-۶- سازهبتن پیش تنیده پس کشیده شده رساله هتل ۳ ستاره ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۳ |
۵-۶-۱- محاسن سازه بتنی …………………………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۱۳ |
۵-۶-۲- سقف های پیش تنیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۳ |
۵-۶-۳- محاسن سقف های پیش تنیده…………………………………………………………………………………………………………………. | ۱۱۳ |
۵-۶-۴- اجزاء تشکیل دهنده سقف تیرچه بلوک……………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۴ |
۵-۷- پیوست ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ۱۱۵ |
۵-۷-۲-نقشه های معماری هتل……………………………………………………………………………………………………………………………….. | ۱۱۶ |
فهرست منابع………………………رساله هتل ۳ ستاره………………………………………………………………………………………………. | ۱۲۹ |
نمایش بیشتر
قیمت محصول
8,900 تومان
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.