مطالعات مجتمع تفریحی اقامتی | دانلود رساله مجتمع تفریحی اقامتی

قوانین استفاده

خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.

  • دسترسی به فایل محصول به صورت مادام‌العمر
  • ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
توضیحات مختصر محصول
مطالعات مجتمع تفریحی اقامتی | دانلود رساله مجتمع تفریحی اقامتی

مطالعات مجتمع تفریحی اقامتی | دانلود رساله مجتمع تفریحی اقامتی


مطالعات مجتمع تفریحی اقامتی
فهرست مطالب
چکیده ۱۳
اهداف اساسی طرح ۱۴
مقدمه ۱۶
فصل اول ۱۸

مطالعات فرهنگی و تاریخی ۱۸

۱-مطالعات فرهنگی و تاریخی ۱۹
۱-۱: استان کردستان ۱۹
۲-۱-۱:تاریخچه استان ۱۹
۳-۱-۱:مرکز استان ۲۰
۲-۱: تاریخ اقوام کرد ۲۱
۲-۲-۱: فرهنگ کردستان ۲۳
۳-۲-۱:ویژگی های فرهنگی استان ۲۴
لباس کردی ۲۵
موسیقی ۲۵
رقص کردی ۲۶
۳-۱جاذبه های گردشگری استان ۲۶
۱-۳-۱:جاذبه های تاریخی فرهنگی ۲۷
الف –آثار تاریخی قبل از اسلام ۲۷
ب –آثار تاریخی بعدازاسلام ۲۷
۲-۳-۱ مراسم رایج محلی ۲۷
۴-۱جاذبه های طبیعی استان ۲۹
۵-۱ پتانسیل های بازرگانی و تجاری استان ۲۹
۶-۱پیشینه تاریخی شهرستان سقز ۳۰
۱-۶-۱: قلعه باستانی زیویه ۳۰
۲-۶-۱ غار کرفتو ۳۱
۳-۶-۱ مسجد دومناره ۳۳
۴-۶-۱:وضعیت فرهنگی و اجتماعی شهرستان سقز ۳۵
فصل دوم ۳۶

مطالعات اکولوژیکی ۳۶

۱-۲: مشخصات عمومی استان ۳۷
۱-۱-۲جمعیت و نیروی انسانی ۳۹
۲-۱-۲:وضعیت جغرافیایی و تاریخی استان کردستان ۳۹
۳-۱-۲وضعیت اقلیمی استان ۴۰
۲-۲:موقعیت جغرافیایی شهرستان سقز ۴۲
۲-۱-۲:بخشداریها و دهستانها ۴۲
۲-۲-۲:آب و هوا و رطوبت ۴۳
۲-۳-۲:جمعیت ۴۴
۲-۴-۲: نگاهی جغرافیایی به شهرستان سقز: ۴۴
۲-۵-۲:موقعیت جغرافیایی شهرستان سقز ۴۵
۳-۲:آب و هوا ۴۶
۳-۱-۲:شرایط اقلیمی شهرستان سقز ۴۸
۳-۲-۲:دما ۴۹
۳-۳-۲فشار هوا و رطوبت: ۵۰
۳-۴-۲:باد ۵۱
۳-۵-۲:تکامل زمین ساختی: ۵۲
۳-۶-۲:تشکیلات زمین شناسی: ۵۳
۳-۷-۲:ساختمان زمین شناسی: ۵۳
۴-۲:منطقه سرد کوهستانهای غربی ۵۴
۴-۱-۲: اقلیم :سردو معتدل ۵۵
منابع فصل دوم ۵۶
فصل سوم ۵۷

شهر وشهر سازی ۵۷

مقدمه ۵۸
۳-۱شهر چیست؟ ۵۸
۳-۲-اقدامات شهرسازی دو مورد را در بر می گیرد : ۵۹
۳-۳-معماری نو ۶۱
۳-۴-شهر سازی نو ۶۱
۳-۵-روش های طراحی وبرنامه ریزی ۶۲
۳-۶-“شهردرخت نیست “؛چشم اندازاست : ۶۲
۳-۷-جمع بندی ۶۳
۳-۸-تولد شهر سازی ۶۳
۳-۹-مرگ شهرسازی ۶۴
۳-۱۰-برنامه ریزی برای مقدسات طبیعت ۶۶
۳-۱۰-۱-جلوگیری ازسیل ۶۶
۳-۱۰-۲-برنامه ریزی محیط زیست ۶۶
۳-۱۰-۳-برنامه ریزی اوقات تفریح ۶۶
۳-۱۰-۴-برنامه ریزی تصویری ۶۷
۳-۱۰-۵-ویژگی محلی ۶۷
۳-۱۱-تشریح یک پروژه : ۶۸
۳-۱۱-۱-پنج اصل برای تشریح یک پروژه : ۶۸
۳-۱۱-۲-اصل اول: ۶۸
۳-۱۱-۲اصل دوم ۶۸
۳-۱۱-۳-اصل سوم ۶۹
۳-۱۱-۴-اصل چهارم ۷۰
۳-۱۱-۵-اصل پنجم ۷۰
۳-۱۲-خلاصه های کوتاه ۷۱
۳-۱۲-۱-هفت اصل کاری ۷۱
۳-۱۳-دوازده مطلب درباره به بن بست رسیدن درطراحی: ۷۲
۳-۱۴-سیزده راه برای نابود کردن یک پروژه ۷۵
منابع فصل سوم: ۷۶
فصل پنجم ۷۷

شناخت عملکردهای پروژه ونمونه مشابه ۷۷

مقدمه: ۷۸
۴-۱- شناخت عملکردهای پروژه ۷۸
۴-۱-۱- رستوران: ۷۸
۴-۱-۲- کافه‌ تریای سلف سرویس: ۸۰
۴-۱-۳- بخش اداری: ۸۰
۴-۱-۴-استانداردهای فضا: ۸۱
۴-۱-۵- مبلمان فضای اداری: ۸۲
۴-۱-۶- هتل: ۸۲
۴-۱-۷- پانسیون ۸۲
۴-۱-۸- مهمانسرا ۸۳
۴-۱-۹- تأسیسات تکمیلی ۸۳
الف- خانه جوان: ۸۳
ب- کمپ: ۸۴
ج- خانه های تعطیلی: ۸۴
د- پناهگاه های کوهستانی: ۸۴
ه- زائرسراها: ۸۴
۴-۲- بررسی نمونه های موردی ۸۵
۴-۲-۱- مجموعه اقامتی تفریحی خلیج در مصر: ۸۵
۴-۲-۲- مجتمع توریستی تفریحی عباس آباد ۸۷
۴-۲-۳- مجتمع تفریحی _ توریستی باری ۸۹
منابع فصل چهارم: ۹۱
فصل پنچم ۹۲

شناخت بستر طراحی ۹۲

۵-۱معرفی شهرستان ۹۳
۵-۲نگاهی جغرافیایی به شهرستان سقز ۹۴
۵-۲-۱-سقزو واژه وتاریخ ۹۴
۵-۳-موقعیت جغرافیایی ۹۷
۵-۴-جمعیت ۹۹
۵-۵-آب و هوا ۱۰۱
۵-۶-شرایط اقلیمی ۱۰۳
۵-۷-دما ۱۰۵
۵-۸-فشار هوا و رطوبت ۱۰۶
۵-۹- باد ۱۰۸
۵-۱۰-تکامل زمین ساختی: ۱۰۸
۵-۱۱-تشکیلات زمین شناسی: ۱۰۹
۵-۱۲-ساختمان زمین شناسی: ۱۱۰
۵-۱۳-نگاهی به گردشگری شهرستان سقز ۱۱۰
۵-۱۴مهمترین جاذبه گردشگری شهرستان سقز ۱۱۲
۵-۱۴- ۱ قلعه باستانی زیویه ۱۱۲
‏ ۵-۱۴-۲-مجموعه کاروانسرا و بازار قدیمی سقز ۱۱۲
‏۵-۱۴-۳مسجددومناره‏ ۱۱۳
‏۵-۱۴-۴-دریاچه سد شهید کاظمی (دریاچه زرینه رود) ۱۱۳
فهرست منابع وماخذ فصل پنجم: ۱۱۴
فصل ششم ۱۱۵

تجزیه وتحلیل سایت ۱۱۵

چکیده مطالعات معماری ۱۱۶
۶-۱تجزیه وتحلیل وضع موجود (انالیز سایت) در طراحی فضاهای شهری ۱۱۶
۶-۲-کلیات ۱۱۷
۶-۳عمده عواملی که خصوصیات یک سایت را تعیین می کنند : ۱۱۷
۶-۴عوامل سرویس دهنده سه هدف را دنبال میکنند : ۱۱۸
۶-۵-تعیین کیفیت سایت ۱۱۸
۶-۵-۱دیدگاه طراحی شهری به موارد زیر تقسیم بندی می شود. ۱۱۹
۶-۵-۲-مشکلات سایت ۱۱۹
۶-۵-۳-مطبوعیت سایت ۱۱۹
۶-۵-۴-محدودیتهای سایت ۱۱۹
۶-۶-تجزیه و تحلیل سایت ۱۱۹
۶-۶-۱عمده مسائلی که سایت در تجزیه و تحلیل میتواند انها را در خود جای دهد عبارتند از : ۱۲۰
۶-۶-۲-جستجوی منابع ۱۲۰
۶-۶-۳-پرسش ملاقات با مردم مطلع ۱۲۰
۶-۷-کیفیتهای فرح بخش سایت ۱۲۱
۶-۷-۱خصوصیات بصری مهم که کیفیتهای فرحبخشی سایت را تعیین می کنند عبارتند از : ۱۲۱
۶-۷-۲دیگر عوامل بصری که می بایستی مورد توجه قرار بگیرند عبارتند از: ۱۲۲
۶-۸-محدودیتهای سایت ۱۲۳
۶-۹-وضعیت عملکردی درون سایتی و برون سایتی ۱۲۳
۶-۹-۱-وضعیت عملکردی درون سایتی ۱۲۴
۶-۹-۲-کیفیتهای فرحبخشی درون سایتی ۱۲۵
۶-۹-۳-وضعیت عملکردی برون سایتی ۱۲۶
۶-۱۰-عوامل فرحبخش برون سایتی ۱۲۷
۶-۱۱-خلاصه تجزیه وتحلیل سایت ۱۲۸
۶-۱۲شناخت و تحلیل سایت مورد نظر ۱۲۸
۶-۱۳-دسترسی به سایت ۱۳۱
۶-۱۴-همجواریهای سایت ۱۳۴
۶-۱۴-۱-ازمهمترین استعدادهای سایت می توان به عوامل طبیعی وغیر طبیعی آن اشاره کرده. ۱۳۴
۶-۱۴-۲-همجواری با پارک شهر(مولوی ) ۱۳۵
۶-۱۴-۳- همجواری با ورزشگاه شهید کاظمی ۱۳۶
۶-۱۴-۴-همجواری با پارک کوثر ۱۳۶
۶-۱۴-۵-دید و منظر از سایت به اطراف ۱۳۷
۶-۱۴-۶-ترافیک سواره وپیاده ۱۳۸
۶-۱۵-آلترناتیوهای طراحی ۱۳۹
ب- نکات منفی : ۱۳۹
فصل هفتم ۱۴۰

مطالعات طراحی پروژه و برنامه فیزیکی طرح ۱۴۰

۷-۱برنامه فیزیکی طرح واحدهای اقامتی ۱۴۱
۷-۱-۱ سیر تحول هتل در جهان: ۱۴۱
۷-۱-۲-انواع هتل ها عبارتند از : ۱۴۱
۷-۱-۳ تجزیه و تحلیل امکان سنجی پروژه ۱۴۱
۷-۲-تعریف پروژه: ۱۴۲
۷-۲-۱-اتاقهای خواب ۱۴۲
۷-۲-۲-لابی و فضاهای عمومی ۱۴۳
۷-۲-۳-فضاهای غذاخوری و نوشیدنی ۱۴۳
۷-۲-۴ فضاهای مخصوص مراسم ۱۴۳
۷-۲-۵-فضاهای نمایشگاهی ۱۴۳
۷-۳- ضوابط ساختمانی هتلهای کشور: ۱۵۲
۷-۳-۱- پارکینگ: ۱۵۲
۷-۳-۲ ورودی هتل: ۱۵۲
۷-۳-۳-سالن رستوران ۱۵۳
۷-۳-۴- سرویسهای بهداشتی ۱۵۳
۷-۳-۵-سالن چایخانه (کافی شاپ) ۱۵۳
۷-۳-۶- مغازه های مختلف ۱۵۴
۷-۳-۷- سوئیت ۱۵۵
۷-۳-۸-سالن اجتماعات ۱۵۶
۷-۳-۹- امکانات سرگرمی و تفریحی ۱۵۷
۷-۳-۱۰-انبار وسایل فنی و تاسیساتی متناسب با ظرفیت هتل. ۱۵۷
۷-۴-ضوابط معماری و درجه بندی هتلهای کشور: ۱۵۸
۷-۵-برنامه تخصیص فضا : ۱۵۸
۷-۶-طبقات اتاق خوابها و سوئیتها(بخش خصوصی) ۱۵۹
۷-۷-طرح ریزی طبقات اتاق خوابها: ۱۵۹
۷-۸- تجزیه وتحلیل طبقات اتاق خوابها: ۱۶۰
۷-۹-پلان طبقات: ۱۶۰
۷-۱۰- طرح اتاق خوابها ۱۶۲
۷-۱۱- ابعاد و اندازه اتاق خوابها ۱۶۵
۷-۱۲-دکوراسیون و تجهیزات داخلی ۱۶۶
۷-۱۳- طراحی فضاهای عمومی ۱۶۶
۷-۱۴مراکز تجاری ۱۶۷
۷-۱۵چکیده ۱۶۷
۷-۱۶-مقدمه ۱۶۸
۷-۱۷ کلیات : ۱۶۹
۷-۱۷-۱-مفهوم مراکزتجاری : ۱۶۹
۷-۱۷-۲-تاریخچه مراکزتجاری: ۱۶۹
۷-۱۷-۳-تاریخچه مراکزتجاری درایران : ۱۷۰
۷-۱۸-ملاحظات اولیه درموردایجادمراکزتجاری : ۱۷۱
۷-۱۹-جذابیت مرکزتجاری برای مراجعین : ۱۷۲
۷-۲۰-انواع ورودی های فروشگاه: ۱۷۳
۷-۲۱-سایرملاحظات برطراحی ورودی : ۱۷۳
۷-۲۲-فعالیتهای تجاری : ۱۷۴
۷-۲۳-همجواری فعالیتهای سازگار: ۱۷۵
۷-۲۴-فضای ورودی : ۱۷۵
۷-۲۵-راهروهاو ضوابط ومعیارهاآن ۱۷۵
۷-۲۶-بازشوهاو ضوابط ومعیارها آن ۱۷۶
۷-۲۷-پله و ضوابط ومعیارها آن ۱۷۷
۷-۲۸-آسانسوروضوابط آن: ۱۷۸
۷-۲۹-مسیردسترسی (گذرگاهها): ۱۷۹
۷-۳۰-تخصیص فضا: ۱۷۹
۷-۳۱-ارتفاع طبقات: ۱۷۹
۷-۳۲گذرگاه ها: ۱۸۰
۷-۳۲-اتاق های فرعی: ۱۸۰
۷-۳۳-دماوتهویه : ۱۸۱
۷-۳۴-طرح کلی مغازه : ۱۸۱
۷-۳۵-پلکان ها: ۱۸۲
۷-۳۶-پنجره ها: ۱۸۲
۷-۳۷برنامه فیزیکی مدنظرجهت طراحی ۱۸۳
منابع فصل هفتم: ۱۸۵
فصل هشتم : ۱۸۶

مبانی نظری وادراک طرح ۱۸۶

مبانی نظری ۱۸۷
۸-۱- محیط و معماری ۱۸۷
۸-۲- انسان، طبیعت و معماری ۱۸۷
۸-۳- محیط و منظر ۱۸۹
۸-۳-۱- محیط و منظر به عنوان طبیعت ۱۸۹
۸-۳-۲- محیط و منظر به عنوان زیستگاه ۱۹۱
۸-۳-۳- محیط و منظر به عنوان محصول مصنوعی ۱۹۲
۸-۳-۴- محیط و منظر به عنوان ثروت ۱۹۴
۸-۳-۵- محیط و منظر به عنوان مکان ۱۹۵
۸-۳-۶- محیط و منظر به عنوان سیستم ۱۹۷
۸-۳-۷- محیط و منظر به عنوان تاریخ: ۱۹۷
۸-۳-۸- محیط و منظر به عنوان ایدئولوژی ۱۹۷
۸-۳-۹- محیط و منظر به عنوان یک مسئله ۱۹۷
۸- ۴-ابعاد و مسائل اوقات فراغت ۱۹۸
۸-۴-۱- فرهنگ ۱۹۸
۸-۴-۲- حفظ و پیشبرد ارزش‌های فرهنگی ۱۹۹
۸-۴-۳- معماری و فرهنگ ۲۰۰
۸-۴-۴- اوقات فراغت ۲۰۱
۸-۴-۵- تفریحات سالم در جهان امروز ۲۰۲
۸-۴-۶- معماری و فراغت ۲۰۲
۸-۵- توریسم و جهانگردی ۲۰۳
۸-۵-۱- گردشکری ۲۰۳
۸-۵-۲- تعریف مسافرت و جهانگرد ۲۰۴
۸-۵-۳- تاریخچه مسافرت و جهانگردی ۲۰۵
۸-۵-۴-اثرات فرهنگی ـ اجتماعی جهانگردی ۲۰۷
۸-۵-۵- تغییرات فرهنگی ۲۰۷
۸-۵-۶- سیاحت و فرهنگ ۲۰۹
۸-۵-۷- سیاحت و فراغت ۲۰۹
۸-۵-۸- سیاحت و سیاست: صلح جهانی ۲۱۰
۸-۵-۹- سیاحت و جامعه‌شناسی ۲۱۰
۸-۵-۱۰- ارزشهای اقتصادی سیاحت ۲۱۱
۸-۵-۱۱- گردشگری طبیعت یا اکوتوریسم ۲۱۲
۸-۵-۱۲- عرضه و تقاضا ۲۱۳
۸-۶ مبانی ادراک ۲۱۴
۸-۶-۱-اصول انتقال پیام ها ۲۱۴
۸-۶-۲ فرهنگ وسبک ۲۱۵
۸-۶-۳فرم وفرهنگ ۲۱۵
۸-۶-۴انتخاب فرم ۲۱۶
۸-۶-۵-مقیاس وتناسب ۲۱۹
۸-۶-۶-راه ۲۲۱
منابع فصل هشتم: ۲۲۳
فصل نهم ۲۲۴

بررسی هتل های سقز ۲۲۴

۹-۱-اسامی هتلها و مهمان‌پذیرهای موجود همراه باتخت و اتاقها: ۲۲۵
۹-۲-آمار روزانه مراکز اقامتی شهرستان سقز از تاریخ ۲۷/۱۲/۸۸ تا ۱۴/۱/۸۹ ۲۲۵
۹-۳-اسکان فرهنگیان از تاریخ ۲۹/۱۲/۸۷ تا ۱۲/۱/۸۸ در مدارس شهرستان سقز ۲۲۶
۹-۴-اسکان مسافرین در مهمان پذیر ادارات، خوابگاه‌های دانشجویی، ساختمانهای ورزشی و چادرها و…. ۲۲۷
۹-۵-چادرهای مسافرتی ۲۲۷
چادرهای مسافرتی در حاشیه خیابانها ۲۲۷
۹-۶-نمودار مقایسه‌ی آمار مسافرین به استان کردستان در نوروز ۸۸ و ۸۹ ۲۳۰
منابع وماخذ فصل نهم ۲۳۴
فصل دهم ۲۳۵

اصول طراحی منظر وطراحی اقلیمی ۲۳۵

۱۰-۱- طراحی بوم شناختی مطالعات مجتمع تفریحی اقامتی

۱۰-۲- طراحی و مناسبات انسانی ۲۳۶
۱۰-۳- مفاهیم طراحی در معماری ۲۳۷
۱۰-۳-۱- پدیدار شدن فرم‌ها ۲۳۸
۱۰-۳-۲- ریتم و تکرار ۲۳۸
۱۰-۳-۳- عامل نظام‌دهنده: ۲۳۹
۱۰-۳-۴- نظام هندسی ۲۴۰
۱۰-۳-۵- نظام خطی ۲۴۰
۱۰-۳-۶- نظام شعاعی، نقطه‌ای ۲۴۰
۱۰-۴- طراحی سایت ۲۴۱
۱۰-۴-۱- اصول طراحی سایت ۲۴۱
۱۰-۴-۲- روند طراحی سایت ۲۴۲
۱۰-۵- طراحی مبلمان و اثاثیه ۲۴۵
۱۰-۵-۱- کف‌سازی ۲۴۵
۱۰-۵-۲- پله ۲۴۵
۱۰-۵-۳- نیمکت ۲۴۶
۱۰-۵-۴- گلدان ۲۴۷
۱۰-۵-۵- چراغ ۲۴۷
۱۰-۵-۶- آبنما ۲۴۷
۱۰-۶- پوشش گیاهی ۲۴۷
۱۰-۷- حصارها و نرده‌ها ۲۵۰
۱۰-۸- عوامل مؤثر در طراحی روی شیب ۲۵۱
۱۰-۸-۱-آب باران ۲۵۱
۱۰-۸-۲-مواد و مصالح ۲۵۲
۱۰-۸-۳-وسایل نقلیه ۲۵۲
۱۰-۸-۴-مسیرهای پیاده ۲۵۲
۱۰-۸-۵-تراسها (Terraces) 252
۱۰-۸-۶-واحدهای پلکانی (Stepped Housing) 252
۱۰-۸-۷-نظام صحنه‌ای (Deck System) 253
۱۰-۸-۸-معابر اریب (Diagonal Routes) 253
۱۰-۸-۹- راههای پیاده خوشه ای (Clustered Routes) 253
۱۰-۸-۱۰-طول جاده‌ها ۲۵۴
۱۰-۸-۱۱-جزئیات ۲۵۴
۱۰-۹- اثر عوامل طبیعی در کاهش مصرف انرژی ۲۵۴
۱۰-۹-۱- جهت استقرار ساختمان ۲۵۴
۱۰-۹-۲- تجمیع ساختمانها ۲۵۶
۱۰-۹-۳- شکل ساختمان: ۲۵۶
۱۰-۹-۴- حجم ساختمان: ۲۵۷
۱۰-۹-۵- منظرسازی و دخل و تصرف در توپوگرافی ۲۵۷
۱۰-۹-۶- تهویه طبیعی ۲۵۸

منابع فصل دهم: ۲۶۱
نمایش بیشتر
دیدگاه های کاربران
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 0 امتیاز کلی : 0.0 توصیه خرید : 0 نفر
بر اساس 0 خرید
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مطالعات مجتمع تفریحی اقامتی | دانلود رساله مجتمع تفریحی اقامتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + دوازده =

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

قیمت محصول

30,000 تومان